Cottage Duo - Coccon - 1 Slaapkamer - 18 M² - Un Nid Douillet À Stella-Plage (1/2 pers.)

Camping La Forêt Stella-Plage

De Duo Cocoon is het perfecte uitje aan zee voor koppels die willen genieten van een speciaal moment aan zee. Met een totale oppervlakte van 18 m² en een houten terras van 8 m² is deze recente cottage een echte cocon van comfort.


Interieur :

- Woonkamer/keuken: Een gezellige leefruimte met een volledig uitgeruste keuken om heerlijke maaltijden voor twee te bereiden. Bonus: een waterkoker om je favoriete drankjes te bereiden. 

- Slaapkamer: Een gezellige ruimte met een comfortabel tweepersoonsbed van 140 x 190 cm, voor een rustige nachtrust. Plus: de lakens worden door ons geleverd, zodat je licht reist.

- Badkamer: Modern en functioneel voor je dagelijkse comfort.


Buitenterras:

- Geniet van een onoverdekt houten terras van 8 m², uitgerust met ligstoelen, ideaal om te ontspannen in de zon van de Opaalkust. Bonus: 2 ligstoelen om te genieten van wat tijd voor jezelf.


Extra informatie :

- Deze accommodatie is rookvrij, wat zorgt voor een gezonde en aangename omgeving.

- Houd er rekening mee dat deze accommodatie niet geschikt is voor mensen met beperkte mobiliteit.

- Huisdieren zijn niet toegestaan, zodat al onze gasten kunnen genieten van een schone en rustige omgeving.


Locatie:

Gelegen in de rustige omgeving van Camping La Forêt Stella-Plage, biedt Duo Cocoon de ideale nabijheid van de zee, waarbij privacy wordt gecombineerd met toegankelijkheid tot de natuurlijke schoonheid van de regio, te voet of met de fiets.

Tarieven en beschikbaarheid

Beschikbaarheid & Reservering

Geen enkele plaats beschikbaar

Uitrustingen

Klantenmeningen