Cottage Family 6P Confortcottage Familie - 3 Slaapkamers - 34M² Overdekt Terras (1/6 pers.)

Camping La Forêt Stella-Plage

De stacaravan Family is een uitnodiging om te ontspannen met familie of vrienden. Deze nieuwe accommodatie van 35 m² met een halfoverdekt terras van 15 m² biedt een ruime en comfortabele leefruimte voor 6 personen, op slechts een kilometer van het strand.


Accommodatie en comfort :

- Slaapkamers: Drie aparte slaapkamers, een met een tweepersoonsbed (140 x 190 cm) en twee met eenpersoonsbedden (80 x 190 cm), ideaal voor het hele gezin. In de ouderslaapkamer kan zelfs een kinderbedje worden geplaatst.

- Keuken: Een aparte, volledig uitgeruste keuken met directe toegang tot het terras, om buiten te eten of te ontspannen.

- Woonkamer: Uitgerust met een televisie, een gezellige ruimte om samen te komen.

Halfoverdekt terras om buiten te genieten:

tspan op het terras dat is uitgerust met een tuintafel, stoelen en parasol. Ideaal om 's avonds te genieten van de frisse jodiumlucht.


Diensten en voorwaarden :

- Faciliteiten : Elektrische verwarming, dubbele beglazing en Wi-Fi beschikbaar in het hele etablissement tegen betaling.

- Parkeren: Parkeerplaats beschikbaar op uw kampeerplaats.


Gelegen dicht bij het strand en de activiteiten van de Opaalkust, is de Family perfect voor degenen die comfort willen combineren met avonturen in de buitenlucht.


Extra informatie:

-Veiligheid: Stacaravan uitgerust met een rookmelder voor uw veiligheid.

 Schoonmaak: Schoonmaakoptie beschikbaar voor een zorgeloos verblijf

Tarieven en beschikbaarheid

Beschikbaarheid & Reservering

Geen enkele plaats beschikbaar

Uitrustingen

Klantenmeningen